Panthera Pardus Luxemburgus: donderdag 6 januari 2011

3 Jan

Jawel! De WheelerWatchers reizen a.s. donderdag 6 januari af naar Luxemburg voor de teampresentatie van de broertjes Schleck in Kirchberg! Ploegleider Nygaard heeft reeds bekendgemaakt dat het een spectaculaire en unieke show zal worden met Frank, Andy en Fabian Cancellara in de hoofdrol dus wij kijken ontzettend uit naar dit veelbelovende evenement!
 
Even afhankelijk van de snelheid en kwaliteit van de internetverbinding in het verre zuiden kun jij ons LIVE volgen via deze blog en ook via het WheelerWatchers Twitter-account. Zo zullen we alle bekendmakingen en roddels meteen met je delen. Mocht je nieuwsgierig zijn, stel ons dan je vragen via Twitter (@WheelerWatchers) en wij zullen kijken welke Leopard we hierover aan de tand kunnen voelen!
 
Verschillende bronnen hebben Luxemburg Stad al omschreven als ‘sprookjesachtig’ en ‘bourgondisch’. Wij kunnen niet wachten totdat het sprookje van de Leopards uitkomt. En wat betreft het bourgondische, om dit mooie wielerevent te vieren, mag een ‘luxe’ pilsner natuurlijk niet ontbreken :). Bovendien zullen wij ook Luxemburg onderwerpen aan een echte ‘WheelerWatch’ om te kijken hoe ‘wielerproof’ het land eigenlijk is.
 
Keep an eye on us 😎

Tickets voor donderdag a.s.! Bron: WheelerWatchers

Advertisements

One Response to “Panthera Pardus Luxemburgus: donderdag 6 januari 2011”

  1. WheelerWatchers 11 January 2011 at 20:43 #

    Hi! Leuk om van je te horen! We zouden graag gaan maar we denken niet dat het haalbaar is… Heb jij al plannen en misschien een extra uitnodiging? 😉 Groetjes van de Wheelerwatchers!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s